Nyheter

Lägesrapport Covid-19

De stora utmaningarna på import från Asien består och vi ser inga indikationer på att det kommer lätta inom de närmsta veckorna, vilket resulterar i att situationen på fraktmarknaden är extrem just nu. Detta till följd av Covid-19, samt även en oväntad vändning i volymerna från fjärran östern.

Bristen på både containrar samt plats på fartygen sprider sig i Asien och priserna skenar uppåt till nivåer som vi inte sett tidigare. Samtidigt ser vi att rederierna aviserar för ytterligare höjningar. Med ovan i beaktan så ser vi fler och fler bokningar via andra transportsätt.

Efterfrågan är större än utbudet även för tåglösningar från Kina, så vi behöver flagga för att det kan uppstå störningar och förseningar. Sedan i början på året erbjuder flyg- och kurirbolagen sina kunder fortsatt en starkt begränsad kapacitet och en relativt sett hög prisbild.

I övrigt så närmar vi oss även det Kinesiska nyåret, vilket gör att vi tappar produktionsveckor under februari månad. Det är därför viktigt att våra OEM kunder ser över sina prognoser och behov, så vi tillsammans försöker skapa så bra förutsättningar som möjligt.

Vi vill understryka extra att situationen är stökig och vi ser hittills att det kommer förbli så fram till efter det Kinesiska nyåret. Så återigen vill vi trycka på vikten av en god framförhållning och kommunikation.

Stort tack för er support!

2020-11-20

______________________________________________________________________________

Coronavirus

Våra leverantörer i Kina är igång till 100% och jobbar på för fullt för att stötta BXB och våra kunder, genom att säkerställa fortsatta trygga och stabila leveranser.

Om ni har några funderingar, så är vi på BXB tillgängliga precis som vanligt och du når dina kontaktpersoner via mail och telefon.

Our chinese suppliers is fully up and running with their production.
They are working hard to support BXB, and our customers, to secure future deliveries.

If you have any questions, you will reach us at BXB as usual by either email or phone.

2020-02-15

______________________________________________________________________________

Med anledning av dataskyddslagen GDPR vill vi på BXB Industrial informera om vilka personuppgifter rörande dig som vi behandlar. Läs mer om GDPR här. BXB Industrial sparar endast uppgifter som är nödvändiga för att kunna upprätthålla vårt professionella samarbete. De uppgifter som BXB Industrial har sparade är företagsnamn, adress, organisationsnummer, namn på referenser, telefonnummer, E-postadress.Uppgifter som finns sparade är endast de som Ni själva har lämnat till oss. Har Ni några frågor eller vill ni fortsättningsvis inte få mejlutskick från oss är Ni välkomna att kontakta oss.

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig i ditt nästa projekt?

Ring oss på telefon
036-36 16 00 eller

maila till info@bxbindustrial.se

BXB strävar efter att vara den självklara samarbetspartnern inom industri- och designbeslag samt fastighetsboxar för industri, återförsäljare, arkitekter och fastighetsbyggare i Sverige. Vårt erbjudande inom våra olika bolag hittar du via länkarna nedan.

Industrial Fittings tillhandahåller och konstruerar gångjärn och beslag.
>> Läs mer

BXB Design

BXB Design, designade beslag från FSB, Hermeta, Keuco & Simonswerk.
>> Läs mer
Mailboxes säljer RENZ fastighetsboxar till flerfamiljshus.
>> Läs mer