Nyheter

Coronavirus

Våra leverantörer i Kina är igång till 100% och jobbar på för fullt för att stötta BXB och våra kunder, genom att säkerställa fortsatta trygga och stabila leveranser.

Om ni har några funderingar, så är vi på BXB tillgängliga precis som vanligt och du når dina kontaktpersoner via mail och telefon.

Our chinese suppliers is fully up and running with their production.
They are working hard to support BXB, and our customers, to secure future deliveries.

If you have any questions, you will reach us at BXB as usual by either email or phone.

2020-02-15

______________________________________________________________________________

I enlighet med gårdagens beslut av kinesiska myndigheter förlängs ledigheten till 10:e februari. Det är den andra förlängningen av ledighet som skett för att minska riskerna för spridning av viruset, detta kan komma att påverka produktions – och leveranssituationen.

Vi följer utvecklingen samt har en tät kontakt med våra samarbetspartners i Asien, och återkommer med uppdaterad information.

In accordance with yesterday´s decision by the Chinese authorities, the holiday is extended to February 10th. It is the second extension that has been taken to reduce the risks of spreading the virus, which may affect the production and delivery situation.

We will follow the development and have close contact with our partners in Asia, and will return with updated information.

2020-01-29

______________________________________________________________________________

Med anledning av dataskyddslagen GDPR vill vi på BXB Industrial informera om vilka personuppgifter rörande dig som vi behandlar. Läs mer om GDPR här. BXB Industrial sparar endast uppgifter som är nödvändiga för att kunna upprätthålla vårt professionella samarbete. De uppgifter som BXB Industrial har sparade är företagsnamn, adress, organisationsnummer, namn på referenser, telefonnummer, E-postadress.Uppgifter som finns sparade är endast de som Ni själva har lämnat till oss. Har Ni några frågor eller vill ni fortsättningsvis inte få mejlutskick från oss är Ni välkomna att kontakta oss.

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig i ditt nästa projekt?

Ring oss på telefon
036-36 16 00 eller

maila till info@bxbindustrial.se

BXB strävar efter att vara den självklara samarbetspartnern inom industri- och designbeslag samt fastighetsboxar för industri, återförsäljare, arkitekter och fastighetsbyggare i Sverige. Vårt erbjudande inom våra olika bolag hittar du via länkarna nedan.

Industrial Fittings tillhandahåller och konstruerar gångjärn och beslag.
>> Läs mer

BXB Design

BXB Design, designade beslag från FSB, Hermeta, Keuco & Simonswerk.
>> Läs mer
Mailboxes säljer RENZ fastighetsboxar till flerfamiljshus.
>> Läs mer